Utilizam fisiere de tip cookie pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna, pentru a dezvolta functii noi in social media si pentru a analiza traficul site-ului. Vă informam ca ne-am actualizat politicile pentru a integra acestea si in activitatea curenta pe deltakits.ro la cele mai recente modificari propuse de Regulamentul (UE) 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Va rugam sa selectati daca sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

 

 


Introducere »» PACHET PROMO: Reincarcare Rasina + Folie de uscat (rola)


        

PACHET PROMO: Reincarcare Rasina + Folie de uscat (rola)

Nou Promo


0x

 

Istoric transparent al prețurilor
Numar produs: 3x rasina + 22245-TAPE
Preţ fără TVA : 403,36 RON
Preţ cu TVA (19 %):
480,00 RON

în coş:
  buc  

Pachetul contine:

  • 1 X 15ml Rasina profesionala pentru reparatii parbrize Premiumbond/Probond
  • 1 X 15ml Rasina profesionala pentru reparatii parbrize Magnibond
  • 1 X 15ml Rasina profesionala pentru reparatii parbrize Premiu Pit PLus
  • 1 buc Rola Folie de uscat(77-8)

 

Rasina profesionala pentru reparatii parbrize Premiumbon/Probond

O rasina mai fluida, mai „subtire”  (40-50 cps) pentru reparatii ciobituri tip stea, sau pentru toate tipurile de reparatii iarna la temperaturi scazute. Din cauza viscoztatii ridicate acopera rapid chiar si cele mai stanse ciobituri. Inclusiv la ciobiturile mai deschise (ochi de bou, semiluna, combinata) se recomanda ca intintea injectarii cu Magnibond sa se aplice o singura picatura de Premiumbond in gaura ciobiturii. Astfel rasina mai fluida va fi impinsa in extremitatile ciobiturii de Magnibond-ul din injector.
Se omogenizeaza perfect cu rasina Premium Pit Filler cu care se acopera gaurile si ciobiturile. Ambalat in flacon de plastic opac de 15 ml cu picurator pentru utilizare economica. Rezistenta ridicata la rupere, total transparent, intarire rapida.  Nu isi schimba culoarea in timp, nu se ingalbeneste.

Rasina profesionala pentru reparatii parbrize Magnibond

Continut redus de acid acrilic: nu ataca pielea, nu are miros intepator. 
Utilizabil cu aceeasi rezultate excelente la temperaturi ridicate cat si la parbriz rece (iarna). Se recomanda ca intintea injectarii cu Magnibond sa se aplice o singura picatura de Premiumbond in gaura ciobiturii. Astfel rasina mai fluida va fi impinsa in extremitatile ciobiturii de Magnibond-ul din injector. 
Se omogenizeaza perfect cu rasina Premium Pit Filler cu care se acopera gaurile si ciobiturile. 
Ambalat in flacon de plastic opac de 15 ml cu picurator pentru utilizare economica. Rezistenta ridicata la rupere, total transparent, intarire rapida. Viscozitate 15 cps. Nu isi schimba culoarea in timp, nu se ingalbeneste.

Rasina profesionala pentru reparatii parbrize Premiu Pit PLus

Rasina Premium Pit Plus se foloseste la incarcarea gaurilor din capatul fisurilor si la acoperirea ciobiturilor.
Ultima dezvoltare a renumitului producator din State, Premium Pit Plus este cea mai noua varianta pentru un Pit Filler perfect. Optimizand vascozitatea s-a asigurat acoperirea reparatiilor fara bule de aer. 
Avand  vascozitatea crescuta (foarte groase) se evita scurgerea din cavitatea ciobiturii inaintea acoperirii.
Transparenta crescuta. Noul Premium Pit Plus asigura o transparenta mai buna fara sa piarda din duritatea specifica. 
Duritate crescuta dupa uscare.  Rezistanta deosebita la frecarea stergatoarelor de parbriz.
Contractare minima in timpul uscarii. Fiind foarte consistenta se evita efectul de formare a gropitei pe parcursul uscarii.

Folie de uscat (rola) - 77-8

Folie de acoperit si uscat reparatiile de parbrize. Fiind foarte subtire si usoara se evita formarea de gropita dupa uscare la ciobiturile mai mari.

YmVkZTh