Utilizam fisiere de tip cookie pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna, pentru a dezvolta functii noi in social media si pentru a analiza traficul site-ului. Vă informam ca ne-am actualizat politicile pentru a integra acestea si in activitatea curenta pe deltakits.ro la cele mai recente modificari propuse de Regulamentul (UE) 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Va rugam sa selectati daca sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

 

 

Oferta Speciala


» Termeni si conditii

 

ProprietarulProprietar si administrator al acestui magazin este firma SC Carsupreme SRL avand urmatoarele date identificare:

CIF RO: 39706614

Nr. Inregistrare in Registrul Comertului: J12/3453/2018

Adresa: Cluj Napoca, Strada Plevnei Nr:42, Romania, website: www.deltakits.ro,

e-mail: office@deltakits.ro

Tel: 0753129572 / 0371006005

Firma Carsupreme SRL este si proprietarul domeniului www.deltakits.ro inregistrat la RNC.

Definirea serviciului oferit

In conformitate cu Legea Comertului Electronic nr. 365/07.06.2002 acest magazin reprezinta un "serviciu al societatii informationale". Societatea informationala este proprietarul magazinului. In consecinta, acest magazin este doar o interfata grafica ce prezinta destinatarului informatia pusa la dispozitie de un furnizor de produse si ofera in acelasi timp modalitatea tehnica de efectuare a cumparatorilor.Declinarea responsabilitatii

Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:

 • corectitudinea informatiilor atasate produselor,

 • descrieri,

 • caracteristici,

 • date tehnice,

 • fotografii, etc.

Acestea au fost preluate ca atare de la producatorul produselor. Magazinul are doar obligatia prezentarii acestor informatii intr-o forma grafica interesanta, atractiva pentru client (formatarea textului, aranjarea in pagina, dimensionarea si optimizarea imaginilor,etc.) :

 • nepotrivirea intre scopul pentru care a fost cumparat un produs si functionalitatea lui;

 • defectiunile, pagubele sau accidentele datorate folosirii necorespunzatoare a produselor cumparate din acest magazin;

 • intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului/postei sai din alte motive;

 • informatiile eronate furnizate de cumparator

 • neplacerile creeate de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP)

 • continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in magazin

Obligatiile magazinului

 • procesarea in timpul cel mai scurt posibil a oricarei comenzi valide,

 • returnarea in termen de 48 ore de la intrarea in contul magazinului a sumelor incasate de la clienti, daca produsele comandate si achitate partial sau in totalitate nu pot fi livrate.

 • Respectarea confidentialitatii datelor personale introduse de client

Magazinul se obliga sa nu faca publice si sa nu vanda datele personale ale clientilor. Acestea vot fi folosite doar in scopul declarat al magazinului sau pentru informarea sau mentinerea comunicarii cu clientul.Garantia produselor

Termeni de garantie sunt urmatoarele:

 • consumabile 3 luni;

 • utilaje sau echipamente 1 an;

 • slefuitor Metabo beneficiaza de 3 ani.

Recomandam verificarea imediata coletului dupa livrare. Garantia este valabila in conditia utilizarii utilajelor, echipamentelor in mod corespunzator. Pentru echipamentele comercializate de Deltakits si produse de alte companii,sunt raspunzatoare companiile producatoare.

In cazul in care utilajele nu se vor putea repara, se va proceda la inlocuirea lui.

Nu ne asumam responsabilitatea pentru daune provocate pe parcursul utilizarii incorecte utilajelor.

 

ReturIn conformitate cu legislatia in vigoare clientul are dreptul sa notifice in scris deltakits.ro ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Orice cerere de acest gen va fi datata si semnata de catre cumparator si va fi trimisa pe e-mail la offie@deltakits.ro, sau prin posta la SC Carsupreme SRL cu sediul in jud. Cluj, loc. Cluj Napoca, str. Plevnei 42, Romania.LivrareProdusele comandate in magazinul on-line www.deltakits.ro sunt livrate de Urgent Cargus. Contravaloarea curieratului nu este inclus in pretul produselor prezentate.

Produsele existente pe stoc se livreaza in termen de 24 ore (48 de ore catre localitatile in care transportul prin Fan Courier dureaza 2 zile) in zilele lucratoare. Aceste termene sunt orientative, practicate in mod obisnuit si pot fi modificate datorita unor conditii cum ar fi calamitati, conditii meteo deosebite, starea infrastructurii rutiere, greve, etc.

Produsele care nu exista pe stoc in momentul efectuarii comenzii on-line vor fi livrate in termenul si in conditiile care vor fi comunicate de magazinul on-line www.deltakits.ro catre consumator prin mail, telefon sau fax.Taxe suplimentarePretul produsului, cel afisat pe site, este si pretul platit de client, si include ambalajul necesar transportarii. Contravaloarea livrarii si rambursarii sumelor datorate va fi suportat de catre client.Prevederi legaleMagazinul functioneaza cu respectarea tuturor prevederilor legale impuse de Statul Roman. Orice tentativa de acces neautorizat, de a produce prejudicii sau fraudavor fi aduse la cunostinta autoritatiilor competente.

Magazinul va incerca solutionarea pe cale amiabila a oricaror conflicte aparute intre parti. Daca acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale apartinand rezolvarea acestora instantelor judecatoresti.FraudaOrice incercare de accesa datele personale ale utilizatorilor, de a modifica continutul site-lui www.deltakits.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.deltakits.ro, va fi considerata fraudare sau tentativa de fraudare si va atrage actionarea in instanta a celui sau a celor care au incercat asta.


Y2IzZTBmZ