Utilizam fisiere de tip cookie pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna, pentru a dezvolta functii noi in social media si pentru a analiza traficul site-ului. Vă informam ca ne-am actualizat politicile pentru a integra acestea si in activitatea curenta pe deltakits.ro la cele mai recente modificari propuse de Regulamentul (UE) 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Va rugam sa selectati daca sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

 

 


» Tehnologie Marcare Geamuri
Tehnologia de marcare geamuri-oglinizi

 

Marcarea definitiva a geamurilor si oglinzilor provine din Statele Unite, unde mai multe cluburi auto si asociatii implementand aceasta masura au reusit sa scada considerabil (peste 90%!) furturile auto. Surprinzator, majoritatea celor furate cu geamuri marcate au fost abandonate la scurt timp.

Ideea este urmatoarea: marcarea definitiva a tuturor geamurilor si oglinzilor cu serie sasiu sau numar de imatriculare ingreuneaza in asa masura revinderea masinii furate incat hotul se orienteaza catre alta, nemarcata.

Marcarea oglinzilor se executa tocmai impotriva furturilor oglinzilor exterioare. S-au dezvoltat mai multe sisteme de marcare, mecanic (sablare cu nisip), chimic (gel cu continut de acid flouric) sau cu laser.

 

Dintre cele trei tehnologii diferite cel chimic s-a dovedit a fi cel mai fiabil: sablarea cu nisip este greoaie si limitata iar cel cu laser presupune investitii considerabile in utilaj, respectiv demontarea geamurilor si oglinzilor.

Cea mai moderna tehnologie de marcare este cea chimica folosind o imprimanta manuala. Se foloseste un gel de marcare – produs de liderul din industie (Etchall din SUA) – respectiv o imprimanta manuala.

Procesul de marcare a geamurilor si oglinzilor este urmatoarea:

  • datele ce urmeaza a fi gravate pe geamuri si oglinzi se tasteaza intr-un aparat manual (functioneaza cu baterii proprii),
  • se alege dimeniunea si tipul fontului dorit
  • se imprima pe o banda speciala
  • se lipeste pe geamul/oglinda curatata in prealabil
  • peste banda de marcare se aplica un strat subtire de gel de marcare Etchall. In locurile unde s-au imprimat caracterele compozitia benzii de marcare s-a schimbat in asa masura incat permite trecerea gelului de marcare.
  • dupa cca. 5 minute banda de marcare de dezlipeste de pe geam/oglinda dupa care se curata cu solutie de spalat geamuri. (Gelul de marcare aplicat de banda poate fi si recuperat.)

Avantajul acestui sistem consta in felul in care va usureaza treaba. Este rapid, fiabil, performant, ieftin si usor de utilizat.

-Este independent de birou sau atelier auto. Functioneaza cu baterii proprii, poate fi utilizat chiar in parcare langa masina. Nu necesita imprimanta matriceala, cutter-plotter, curent electric, etc.

-Rapid: caracterele sau cifrele se tasteaza pur si simplu ca si intrun telefon mobil, se apasa print: si banda marcare iese din aparat.

-Utilizare usoara: nu necesita setare, instalare, etc.

-Profesionist: aspectul aparatului este unul profesionist. Se livreaza untr-o geanta rezistenta in care incap toate ustensilele si consumabilele necesare marcarii geamurilor-oglinzilor.

-Personalizare: se pot incarca de pe calculator logo-urile masinilor pentru a oferi o marcare mai spectaculoasa (fisierul cu peste 300 de sigle de marci si modele face parte din setul PT 7600)

-Investitie mica: doar cu ajutorul consumabilelor din trusa se recupereaza peste valoarea invesititiei

-Cost redus de consumabile. Costul total al consumabilelor (gel + banda de marcare) necesar unei marcari este sub 3 lei.

-3 ani garantie pentru aparat.

Doresti sa-ti extinzi serviciile oferite?

Doresti sa oferi mai mult clinetilor tai decat concurenta?

Doresti sa ai la indemana un produs care sa poti oferi clientiilor tai care solicita reduceri de pret sau bonusuri? Stim cu totii ca acceptarea reducerilor de pret vor rezulta noi cereri de bonusuri sau discounturi.

Pentru aceste situatii specialistii in vanzari recomanda oferirea de produse sau servicii in mod gratuit sau cu pret redus (special pentru acesti clienti).

Acest serviciu poate fi diferenta dintre tine si concurentii tai!

Comanda chiar acum setul de marcare geamuri-oglinzi si vei in cu un pas in fata concurentei!

 

Recomandari:

YWRlYTV