Utilizam fisiere de tip cookie pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna, pentru a dezvolta functii noi in social media si pentru a analiza traficul site-ului. Vă informam ca ne-am actualizat politicile pentru a integra acestea si in activitatea curenta pe deltakits.ro la cele mai recente modificari propuse de Regulamentul (UE) 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Va rugam sa selectati daca sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

 

 


» Livrari si returnari
Livari si returnari

Livrari

Contravaloarea curieratului nu este inclus in pretul produselor prezentate. Produsele comandate in magazinul on-line www.deltakits.ro sunt livrate de Urgent Cargus. Pe teritoriul Romaniei livrarea costa 19 lei, catre localitatile cu punct de lucru Nemo Express. Produsele existente pe stoc se livreaza in termen de 24 ore (48 de ore catre localitatile in care transportul prin Fan Courier dureaza 2 zile) in zilele lucratoare. Aceste termene sunt orientative, practicate in mod obisnuit si pot fi modificate datorita unor conditii cum ar fi calamitati, conditii meteo deosebite, starea infrastructurii rutiere, greve, etc. Produsele care nu exista pe stoc in momentul efectuarii comenzii on-line vor fi livrate in termenul si in conditiile care vor fi comunicate de magazinul on-line www.deltakits.ro catre consumator prin mail, telefon sau fax.

Returnari - Renuntarea la cumparare

Conform O.G. 34/2014, produsele achizitionate se pot returna in ambalajul original (chiar dacă acesta este rupt) si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 14 zile de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca S.C. Carsupreme S.R.L. nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului in cel mult 30 de zile de la data returnarii. Suma inapoiata include costurile initiale de transport, cu exceptia cazului cand ati cerut o livrare speciala ce a presupus costuri suplimentare (ex: livrare pana la ora 10). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, zgarieturi, rupturi, gauri etc. Pentru a returna produsele, e suficient sa ne informati de intentia dvs, trimitand un mail la office@deltakits.com sau folosind pagina de contact, in termenul de 14 zile mentionat anterior. Legea permite drept de retur doar pentru persoanele fizice insa noi vom acorda dreptul de retur si persoanelor juridice, cu aceleasi conditii. Valoarea obligatiilor banesti ale magazinului fata de clienti nu poate depasi valoarea sumelor incasate. Clientul nu poate pretinde nici un fel de daune morale sau materiale peste aceste sume.

NDA5N