Utilizam fisiere de tip cookie pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna, pentru a dezvolta functii noi in social media si pentru a analiza traficul site-ului. Vă informam ca ne-am actualizat politicile pentru a integra acestea si in activitatea curenta pe deltakits.ro la cele mai recente modificari propuse de Regulamentul (UE) 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Va rugam sa selectati daca sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

 

 


» Cum platesc
Cum platescProdusele comandate prin magazinul on-line www.deltakits.ro pot fi:

  1. ridicate de la sediul firmei SC Carsupreme SRL, proprietarul si utilizatorul site-lui web: Strada Plevnei nr 42, Cluj-Napoca. In acest caz plata se va face in numerar odata cu ridicarea produselor, prin Ordin de plata anterior ridicarii lor, CEC la ridicare cu o scadenta de max. 7 zile, sau prin card la ridicare.

  2. livrate prin curier la adresa de livrare completat de catre consumator in formularul de inregistrare. Livrarea va fi executata de catre Urgent Cargus. Plata se poate face ramburs in numerar, ramburs cu CEC cu scadenta de max. 7 zile, sau cu Ordin de plata anterior livrarii.

    Contravaloarea curieratului nu este inclus in pretul produselor prezentate. Produsele comandate in magazinul on-line www.deltakits.ro sunt livrate de Urgent Cargus. Pe teritoriul Romaniei livrarea costa 19 lei, catre localitatile cu punct de lucru Urgent Cargus.

YWM4ZGFlZj