Utilizam fisiere de tip cookie pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna, pentru a dezvolta functii noi in social media si pentru a analiza traficul site-ului. Vă informam ca ne-am actualizat politicile pentru a integra acestea si in activitatea curenta pe deltakits.ro la cele mai recente modificari propuse de Regulamentul (UE) 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Va rugam sa selectati daca sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

 

 


Introducere »» PACHET PROMO: Reincarcare consumabile de reparat parbrize


        

PACHET PROMO: Reincarcare consumabile de reparat parbrize

Promo


0x

 

Istoric transparent al prețurilor
Numar produs: PACHETALL
Preţ fără TVA : 578,99 RON
Preţ cu TVA (19 %):
689,00 RON

în coş:
  buc  

Contine:

5 buc Freze Cilindrice(1.2mm) - extradure pentru gaurit geamstratificat. Rezistenta ridicata la uzura – freze made in SUA. Diametru 1,2 mm, pentru stopareafisurilor.

5 buc Freze Sferice (1 mm) - extradure pentru gaurit geam stratificat. Rezistenta ridicata la uzura – freze made in SUA. 
Diametru 1 mm, pentru gaurirea ciobiturilor si fisurilor.

1 buc Rola folie de uscat - fiind foarte subtire si usoara se evita formarea de gropita dupa uscare la ciobiturile mai mari.

1 Sticluta Magnibond(15 ml) - Rasina profesionala pentru reparatii parbrize. Continut redus de acid acrilic: nu ataca pielea, nu are miros intepator. 
Utilizabil cu aceeasi rezultate excelente la temperaturi ridicate cat si la parbriz rece (iarna). Se recomanda ca intintea injectarii cu Magnibond sa se aplice o singura picatura de Premiumbond in gaura ciobiturii. Astfel rasina mai fluida va fi impinsa in extremitatile ciobiturii de Magnibond-ul din injector. 
Se omogenizeaza perfect cu rasina Premium Pit Filler cu care se acopera gaurile si ciobiturile. Nu isi schimba culoarea in timp, nu se ingalbeneste.

1 Sticluta Premiumbond(15 ml) - Rasina profesionala pentru reparatii parbrize. O rasina mai fluida, mai „subtire”   pentru reparatii ciobituri tip stea, sau pentru toate tipurile de reparatii iarna la temperaturi scazute. Acopera rapid chiar si cele mai stanse ciobituri. Inclusiv la ciobiturile mai deschise (ochi de bou, semiluna, combinata) se recomanda ca intintea injectarii cu Magnibond sa se aplice o singura picatura de Premiumbond in gaura ciobiturii. Astfel rasina mai fluida va fi impinsa in extremitatile ciobiturii de Magnibond-ul din injector.
Se omogenizeaza perfect cu rasina Premium Pit Filler cu care se acopera gaurile si ciobiturile. Nu isi schimba culoarea in timp, nu se ingalbeneste.

1 Sticluta Premium Pit Plus(15 ml) - Rasina profesionala pentru reparatii parbrize. Se foloseste la incarcarea gaurilor din capatul fisurilor si la acoperirea ciobiturilor. Este cea mai noua varianta pentru un Pit Filler perfect. Optimizand vascozitatea s-a asigurat acoperirea reparatiilor fara bule de aer. 
Avand  vascozitatea crescuta (foarte groase) se evita scurgerea din cavitatea ciobiturii inaintea acoperirii. Duritate crescuta dupa uscare. Rezistanta deosebita la frecarea stergatoarelor de parbriz.
Contractare minima in timpul uscarii. Fiind foarte consistenta se evita efectul de formare a gropitei pe parcursul uscarii.

1 Sticluta Premium Pit Polish(15 ml) - Rasina profesionala pentru reparatii parbrize. Cu cateva picaturi de pasta polish (Premium Pit Polish) se lustruieste reparatia pentru a-l face la fel de transparenta ca insusi parbrizul. Finisarea reparatiei este la fel de importanta ca insusi reparatia: face diferenta dintre o reparatie si o reparatie excelenta.

5 buc Garnituri Injector - Singurele garnituri ale injectorului I-100. Confectionate din caucuic rezistent fata de rasinile folosite la reparatii de parbrize. Nu se inmoaie, nu se umfla in timp.

5 buc Lame Razuit -  Pentru curatarea reparatiilor dupa uscare. Made in USA. Curata fara sa lase zgarieturi pe suprafata parbrizului.

 

 

 

 

 

NzFlZGM0