Utilizam fisiere de tip cookie pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna, pentru a dezvolta functii noi in social media si pentru a analiza traficul site-ului. Vă informam ca ne-am actualizat politicile pentru a integra acestea si in activitatea curenta pe deltakits.ro la cele mai recente modificari propuse de Regulamentul (UE) 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Va rugam sa selectati daca sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.
Ok

 

 


Introducere » Reparatii Parbrize » Set Reparatii Parbrize » Set Reparatii Parbrize Deltakits 220V


        

Set Reparatii Parbrize Deltakits 220V


3x

 

Producător: Deltakits
Preţ fără TVA : 3 824,61 RON
Preţ cu TVA (19 %):
4 551,29 RON

în coş:
  set  

Sistem Reparatii Parbrize Deltakits Start 220V

 

Sistem destinat utilizarii cu curent alternativ 220 V (sau cu invertor de la bateria autovehicolului).

Acum cu noul uscator UV cu LED. Tehnologie cu LED, uscare mult mai rapida si mai profunda.Daca tuburile neon clasice dupa un timp isi pierdeau eficienta, dandu-ti impresia ca nu ai uscat suficient reparatia, LED-urile nu-ti fac aceste probleme. Usuca la fel de bine peste doi-trei ani ca si acum!

Dimensiune redusa a ansamblului injector. Forme rotunjite, baza injector (pod) din material plastic pentru greutate mica si pentru a proteja parbrizul sau lacul in cazul in care tehnicianul il scapa din mana. Forme rotunjite, baza injector (punte) din material plastic pentru greutate mica si pentru a proteja parbrizul sau lacul in cazul in care tehnicianul il scapa din mana. Ventuza moderna cu pompa vacum face imposibila dezlipirea accidentala a ansamblului injector de pe parbriz.

Popularul injector L-100 de la Deltakits utilizeaza presiune hidraulica, nu pneumatica ca si celelalte injectoare existente pe piata. Fiabilitate ridicata: este confectionat din inox cu prelucrare de mare precizie. Functioneaza cu costuri extrem de reduse: injectorul contine o singura garnitura, insemnand costuri mici de intretinere. Consum de consumabil redus: necesarul de rasina pentru reparatia unei ciobituri este de numai cateva picaturi. Posibilitate de recuparare a rasinii neutilizate.

Masina de gaurit Proxxon alimentata cu curent alternativ de 220V permite reglarea turatiei fara sa scada puterea. Astfel frezele dvs. vor rezista mult mai mult.

 

Alege Uscator UV LED XL Extralung care i-ti reduc timpul de uscare la fisuri mai lungi cu doar 390 lei in plus in locul celui scurt din Trusa.

 

 

 

Contine toate elementele necesare pentru reparatia ciobiturilor si fisurilor.

 

Amortizare rapida! Folosindu-va doar de consumabilele din dotare se acopera valoarea investitiei.

Contine urmatoarele echipamente:

- Cutie de scule

- Sistem injector cu ventuza mecanica B-250

- Garnituri injector 5 buc.

- Rasina PremiumBond 15 ml (ciobituri stea)

- Rasina Magnibond 15 ml (ciobituri – fisuri)

- Rasina Premium Pit Plus 15 ml (acoperire)

- Premim Pit Polish 15 ml (lustruire)

- Disc polish

- Folie acoperire (rola)

- Freze (10 buc.)

- Uscator UV cu LED

- Masina de gaurit Proxxon 220V

- Expander fisura

- Curatitor ciobitura

- Oglida inspectie

- Lama razuit 5 buc.

- Bila exersare

- Siringa cu ac x 2

- Os

- DVD training si manual reparatii parbrize

NmY3YzJhNz