Utilizam fisiere de tip cookie pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna, pentru a dezvolta functii noi in social media si pentru a analiza traficul site-ului. Vă informam ca ne-am actualizat politicile pentru a integra acestea si in activitatea curenta pe deltakits.ro la cele mai recente modificari propuse de Regulamentul (UE) 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Va rugam sa selectati daca sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

 

 


Introducere » Marcare Oglinzi » Trusa marcare geamuri/ oglinzi cu imprimanta Brother PT-D600VP


        

Trusa marcare geamuri/ oglinzi cu imprimanta Brother PT-D600VP


0x

 

Numar produs: Trusa + PT-D600VP
Producător: Brother
Preţ fără TVA : 1 007,56 RON
Preţ cu TVA (19 %):
1 199,00 RON

în coş:
  buc  

 

Set marcare geamuri-oglinzi PT D600

 

 

Un sistem deosebit de ingenios dezvoltat pentru marcarea definitiva a geamurilor si oglinziilor impotriva furtului. Functioneaza cu baterii AA (6 buc.) sau cu incarcare de la retea (220V). Se pot imprima litere, cifre, semne grafice de diferite dimensiuni (inaltimea max. a caracterelor 18 mm), diferite fonturi. Se pot incarca sigle-logouri de pe calculator. Constructie robusta, aspect comercial deosebit de atragator, livrat intr-o geanta rezistenta si estetica. Garantie 2 ani. Costuri cu consumabile reduse, timp de executie scurta.

Setul contine:

  • Aparat de marcat PT D600
  • Gel de marcat 118 ml
  • Solutie aplicare banda de marcare (PH ridicat)
  • Betisoare de marcat
  • 1 caseta cu banda de marcat 24 mm lat – 3 m lung


Caseta cu benzile de marcare se monteaza in aparat, contine 3 metri de banda de marcare. Tehnologia de marcare este urmatoarea: Se tasteaza seria de sasiu sau numarul de imatriculare (sau alte date) in aparat, se alege dimensiunea si tipul fonturilor, se alege modul de imprimare (imprimare cate una, sau mai multe etichete) dupa care se imprima eticheta. Se pot imprima mai multe randuri se poate imprima in orizontala sau verticala, sau chiar si in ambele feluri odata. Eticheta se lipeste cu o solutie usor bazica pe oglinda anterior spalat, se aplica solutia de marcare peste etichete (atentie ca solutia nu ajunga si linga etichete), se lasa cca. 5-10 minute, dupa care se dezlipeste si se spala oglinda. Marcare esta definitiva, nu poate fi spalat, curatat, polishat.

Temperatura optima de lucru 5-30 grade Celsius. Latimea maxima de banda 24 mm, latimea maxima a caracterelor 18 mm.


Tehnologia de marcare a geamurilor, parbrizelor sau lunetelor este identica.

NzI1M