Utilizam fisiere de tip cookie pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna, pentru a dezvolta functii noi in social media si pentru a analiza traficul site-ului. Vă informam ca ne-am actualizat politicile pentru a integra acestea si in activitatea curenta pe deltakits.ro la cele mai recente modificari propuse de Regulamentul (UE) 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Va rugam sa selectati daca sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.
Ok

 

 


Introducere » Reparatii Lunete » Pasta Conductoare Argint


        

Pasta Conductoare Argint

Promo


2x

 

Preţ fără TVA : 83,19 RON
Preţ cu TVA (19 %):
99,00 RON

în coş:
  buc  

Pasta Conductoare pentru reparatie dezaburire / degivratorul lunetei.

Pasta poate fi utilizata atat pentru refacerea conductivitatii retelei (firelor) cat si pentru refacerea conductivitatii dupa relipirea contactului (papucul) de pe luneta.

Pentru folosirea produsului rog sa cititi cu atentie instructiunile.

Relipirea contactului pe luneta se face in doua faze:

  • Se lipeste contactul (papucul) in pozitie cu un adeziv metal-sticla. Recomandam utilizarea adezivului Aero-Bond produs de compania Elvetiana Innotec.
  • Dupa fixarea contactului (papucului) se reface conductivitatea aplicand Pasta Conductoare Argint in trei straturi. Intre straturi se asteapta cca. 5 minute pentru uscare. Se poate grabi uscarea cu suflanta cu aer cald.

 Pasta Conductoare de Argint cu uscare rapida cu conductivitate ridicata.

Diferenta dintre aceasta pasta conductoare fata de altele de pe piata este timpul rapid de uscare. Fata de celelalte la care se recomanda 24 de ore uscare, aceasta pasta se usuca in 5 minute.

Astfel relipirea contactului dezaburizatorului/degivratorului se poate verifica pe loc la terminarea lucrarii. 

1 set. Setul contine 2 flacoane de pasta conductoare de Argint de 2 ml, 1 buc aplicator.

NDEwZGYyO