Utilizam fisiere de tip cookie pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna, pentru a dezvolta functii noi in social media si pentru a analiza traficul site-ului. Vă informam ca ne-am actualizat politicile pentru a integra acestea si in activitatea curenta pe deltakits.ro la cele mai recente modificari propuse de Regulamentul (UE) 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Va rugam sa selectati daca sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.
Ok

 

 


Introducere »Adezivi» Solutie Super-Rapida Q-BOND pentru Reparatii Materiale – WETOR – WQB2


        

Solutie Super-Rapida Q-BOND pentru Reparatii Materiale – WETOR – WQB2

Nou


1x

 

Preţ fără TVA : 142,86 RON
Preţ cu TVA (19 %):
170,00 RON

în coş:
  buc  

Q-Bond reprezintă cea mai recentă evoluție tehnologică a adezivilor pentru repararea aproape a tuturor tipurilor de materiale.
Q-Bond este alcătuit dintr-un sistem bicomponent, adeziv, plus umplutura și pudra de armare, care, combinate, are capacități unice și insurmontabile de lipire, umplere și consolidare, reparând piese, găuri, fisuri foarte rapid și economic. Suprafețele tratate pot fi, dacă este necesar, șlefuite și vopsite.

Utilizați particulele negre în:

Toate tipurile de plastic (cu excepția PE)
Cauciuc
Fibră de carbon
Materiale compozite
Fibră de sticlă
Lemn
Etc.
Utilizati particulele gri in:

Toate tipurile de materiale si aliaje (cu exceptia inoxului otel)
Culori din culoarea gri (cu exceptia PE)
Etc.

ZGE3YTY