Utilizam fisiere de tip cookie pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna, pentru a dezvolta functii noi in social media si pentru a analiza traficul site-ului. Vă informam ca ne-am actualizat politicile pentru a integra acestea si in activitatea curenta pe deltakits.ro la cele mai recente modificari propuse de Regulamentul (UE) 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Va rugam sa selectati daca sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.
Ok

 

 


Introducere »Reparatii Parbrize»Electrice»Uscator ciobitura - fisura » Uscator ciobitura - fisura 12V - DS-101


        

Uscator ciobitura - fisura 12V - DS-101


0x

 

Producător: Deltakits
Redus de la 520,00 RON
Preţ fără TVA : 378,15 RON
Preţ cu TVA (19 %):
450,00 RON

în coş:
  buc  

Uscator ciobitura - fisura 12V - DS-101


Dispozitiv profesional de uscat ciobituri si fisuri.
Usuca ciobiturile si fisurile in cateva momente. Dotat cu cablu lung, se alimneteaza de la bricheta masinii. Calitate made in USA.
Utilizand acest utilaj veti putea executa reparatii de parbrize cu deplasare sau in atelierul propriu chiar si in cele mai ploiase vremuri.
Poate sa ninga, poate sa ploaie, poate sa fie masina prospat spalata! Cu ajutorul uscatorului veti putea executa lucrari de reparat parbize indiferent de conditiile meteo.

NzJlMT