Utilizam fisiere de tip cookie pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna, pentru a dezvolta functii noi in social media si pentru a analiza traficul site-ului. Vă informam ca ne-am actualizat politicile pentru a integra acestea si in activitatea curenta pe deltakits.ro la cele mai recente modificari propuse de Regulamentul (UE) 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Va rugam sa selectati daca sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

 

 


Introducere »» Slefuitor Griot's Garage 3" Random Orbital


        

Slefuitor Griot's Garage 3" Random Orbital

Nou Promo


0x

 

Istoric transparent al prețurilor
Numar produs: GRIOTS
Preţ fără TVA : 494,96 RON
Preţ cu TVA (19 %):
589,00 RON

în coş:
  buc  

Griot's Garage 3 "Random Orbital abordează orice spațiu îngust pentru a spăla, lustrui, cera sau sigila rapid, în siguranță și cu ușurință orice suprafață sau obiect de pe mașină.
Corpul mai mic al aparatului îmbunătățește manevrabilitatea în zone înguste
Motorul puternic de 240 wați oferă o viteza cuprinsă între 3.500 și 10.000 OPM
Orbita de 5 mm produce o acțiune remarcabilă de șlefuire
Angrenajul conic din oțel oferă o bandă de putere netedă, o durabilitate suplimentară
O placă de sprijin cu cârlig de 3 "acceptă orice tampoane Griot's Garage 3" sau 4 "
Acest model este o versiune compactă a încercatului și doveditului nostru de 6 "Random Orbital. Orice pasionat de detalii va aprecia puternicul său motor de 240 de wați care funcționează pe un control de viteză variabil, cu o viteza de 3.500 până la 10.000 de orbite pe minut și șase setări de viteză. O transmisie din oțel conică oferă o bandă electrică cu funcționare lină și o durată de viață lungă. O soluție excelentă pentru lucrul în spații strâmte Orbitalul nostru aleator de 3 "este perfect pentru lustruirea vopselei, metalului, plasticului și sticlei, precum și aplicarea cerurilor sau a materialelor de etanșare. . O placă de sprijin cu cârlig de 3 "acceptă oricare dintre plăcuțele noastre de 3" sau 4 ". 

Motor de 240 W, 2 amp
Orbită de aruncare de 5 mm
Maxim 10000 de orbite pe minut
Cablu de alimentare
Mâner cauciucat
6 setări de viteză prin apelare, trepte de 1/2 viteză

NmFjYzdi